Hoekeindseweg, Bleiswijk

Huurprijs € 2.000 P.m. View all photos (33)

Description

Voor verhuur is beschikbaar een multifunctionele kantoorruimte aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk. De ruimte is thans in gebruik als kantoorruimte met een showroom beschikt tevens over een garage van ca. 36m².
De kantoorruimte is in totaal ca. 289m² en is verdeeld over verschillende ruimtes. Verder is de ruimte voorzien van een keuken, toiletruimte, airco-installatie, alarminstallatie en is het mogelijk op eigen terrein te parkeren. De kantoorruimte beschikt ook over een bergruimte op de houten verdiepingsvloer welke toegankelijk is middels een vaste trap voorzien van verlichting en daglicht en is ca. 24m² groot.

Ligging en bereikbaarheid:
De Hoekeindseweg is goed bereikbaar en betreft een doorgaande weg met woningen en bedrijvigheid. De straat kenmerkt zich door haar diversiteit van vastgoed met een mix van oude en nieuwe objecten (vrijstaande huizen) en is ruim van opzet. De dichtstbijzijnde voorzieningen zijn te vinden in Bleiswijk of in Bergschenhoek op ongeveer 2 kilometer afstand. De Hoekeindseweg loopt parallel aan de N209. Middels de N209 is de A12 te bereiken en is hierdoor verbonden met de A4 en de A20, deze wegen maken allen deel uit van de ring van Rotterdam. Op 5 minuten lopen ligt een bushalte waardoor de regio goed bereikbaar is met de auto en het openbaar vervoer.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak van de kantoorruimte bedraagt ca. 289 m² en is als volgt verdeeld:
Kantoorruimte voorzijde: ca. 65m²
Showroomdeel voorzijde: ca. 65 m²
Achterzijde kantoordeel incl. keuken: ca. 66m²
Garage: ca. 36m²
Verdieping/berging: ca. 24m²

Wijze van oplevering:
In huidige staat, vrij van huur en gebruik.

Huurprijs:
€ 2.000,– excl. btw per maand.

Servicekosten:
Eventueel nader te bepalen door verhuurder.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Bestemming:
Bestemming is bedrijf waarbij bedrijfsactiviteiten zoals opgenomen in milieu categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan alsmede bedrijfsgebonden kantoren.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur incl. btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Energielabel:
Nader vast te stellen.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte gelegen aan de Hoekeindseweg 61 te Bleiswijk.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Read entire description

Features

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-05-29 10:29:02
Status Beschikbaar
Huurprijs € 2.000 p.m.
Bouwjaar 1960
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Bleiswijk
Postcode 2665 Kb
Ligging in Woonwijk, Landelijk Gebied
Woonoppervlakte 131, 131, 1, Array, Array
1 65
2 289, Zorginstelling
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-05-29 10:29:02
Status Beschikbaar
Huurprijs € 2.000 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1960
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Bleiswijk
Postcode 2665 Kb
Ligging in Woonwijk, Landelijk Gebied
Object details
Woonoppervlakte 131, 131, 1, Array, Array
1 65
2 289, Zorginstelling

Photos

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek