Hof van Capelle

vanaf € 0 tot € 1.850 View all photos (16)

Description

Fantastisch wonen op de locatie van het voormalige PostNL gebouw in de sfeervolle stad Capelle aan den IJssel.
De voormalige PostNL locatie is herontwikkeld, het nieuwbouwcomplex ‘Hof van Capelle’ heeft dertien zeer net afgewerkte appartementen beschikbaar. Het appartementencomplex is energieneutraal, heeft tevens een aangenaam binnenmilieu en levert middels vloerverwarming verkoeling in de zomer. De appartementen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping met allen een eigen berging en optioneel een eigen parkeerplaats.

Capelle aan den IJssel is gelegen aan de rivier de Hollandse IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding van de Nieuwe Maas.
Het beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen op het gebied van winkelen, uitgaan, sport, onderwijs en gezondheidszorg.
Het nieuwbouwcomplex bevindt zich op een steenworp van het winkelcentrum ‘Koperwiek’. Door een mix van nationale en internationale merken, lokale retailers en gezellige restaurants met onder andere wijnbar De Bank of het restaurant De Boekenkast.
Zo ook een landelijk bekend winkelcentrum ‘Alexandrium’ met alle grote winkels. Zoekt u zorg, een goede school voor uw kinderen of een heerlijk sterrenrestaurant? Ook dat kunt u vinden binnen de eigen gemeentegrenzen.
Een dynamisch gebied met alles binnen handbereik. De woonbuurten zijn veelal gelegen in of omringd door groene zones met mooie fiets- en wandelroutes.

Met de trein, bus en metro zit u binnen een kwartier in het hartje van Rotterdam en er zijn goede aansluitingen met de rest van Nederland. Datzelfde geldt voor de auto, dankzij de A16 en A20 als belangrijkste uitvalswegen.

Het Hof van Capelle heeft dertien verschillende appartementen beschikbaar. De plattegronden van deze appartementen zijn in de brochure opgenomen.

Begane grond:
Entree met prachtig hoog plafond, bellentableau, brievenbussen en lift naar de parkeergarage en appartementen.
De ingang van het parkeerterrein ligt naast de ingang van het complex en is door middel van een elektrisch hek afgesloten.

Globale indeling appartementen:
Entree, hal, apart toilet met fontein, technische ruimte met opstelling installaties.
Badkamer met inloopdouche en wastafel met spiegel.
Een net afgewerkte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder, koel-vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Woningtype A 93 m2:
Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping met een half inpandig balkon van ca. 6 m2.
Een ruim opgezet 4-kamer appartement, ruime woonkamer met open keuken van ca. 34 m2, drie slaapkamers ca. 9, 10, 16 m2, berging, badkamer met bad en inloopdouche.

Woningtype C 79 m2:
Het appartement is gesitueerd op de begane grond met een buitenruimte van ca. 9 m2 en is aansluitend op de openbare ruimte van ‘het hof’.
Een 3-kamer appartement, ruime woonkamer met open (hoek-)keuken van ca. 26 m2, twee slaapkamers ca. 9 en 24 m2, berging, badkamer en toilet.

Woningtype D 73 m2:
Het appartement is gesitueerd op de begane grond met een buitenruimte van ca. 5,8 m2 en is aansluitend op de openbare ruimte van ‘het hof’.
Een 3-kamer appartement, ruime woonkamer met open (hoek-)keuken van ca. 28 m2, twee slaapkamers ca. 10 en 14 m2, berging badkamer en toilet met een (behalve type D3 en D4) zonnige buitenruimte op de begane grond.
Tevens is er ca. 4 m2 gereserveerd voor privaat gebruik in het ‘hof’.

Woningtype E 69 m2:
Het appartement is gesitueerd op de begane grond met een buitenruimte ca. 6 m2 en is aansluitend op de openbare ruimte van ‘het hof’.
Een 3-kamer appartement, ruime woonkamer met open (hoek-)keuken van ca. 21 m2, twee slaapkamers ca. 9 en 15 m2, berging badkamer en toilet met een (behalve type E3 en E4) zonnige buitenruimte op de begane grond.
Tevens is er ca. 4 – 11 m2 gereserveerd voor privaat gebruik in het ‘hof’.

Woningtype F 72 m2:
Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping met een half inpandig balkon ca. 6m2.
Een 2-kamer appartement, ruime woonkamer met open keuken van ca. 34 m2, één slaapkamer ca. 12 m2, één extra berging (ca. 3 m2), berging, badkamer en toilet.

Woningtype G 79 m2:
Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping met een half inpandig balkon ca. 5m2.
Een 3-kamer appartement, ruime woonkamer met open keuken van ca. 30 m2, twee slaapkamers ca. 11 en 14 m2, berging, badkamer en toilet.

Woningtype H 60 m2:
Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping met een inpandig balkon van ca. 4 m2.
Een 2-kamer appartement, ruime woonkamer met open keuken van ca. 25 m2, 1 slaapkamer, ca. 13 m2 berging, badkamer en toilet.

Bijzonderheden:
– Nieuwbouw project 2021;
– huuringang: 1 januari 2022, evt. in overleg;
– huurprijs incl. servicekosten;
– huurprijs excl. parkeerplaats, optioneel € 75,- per parkeerplaats per maand;
– huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte;
– de kosten van gas, water, elektriciteitsverbruik, internet en televisie etc. zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf te worden verrekend.
– waarborgsom: in overleg, minimaal 1 maand;
– foto’s kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Rental Services met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read entire description

Features

Start verkoop 2022-01-01
Inhoud vanaf 174 ㎥
Inhoud tot 269 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 60 ㎡
Woonoppervlakte tot 93 ㎡
Status Beschikbaar
Postcode 2903 ac
Plaats Capelle aan den ijssel
0 Bouwty+e f, Appartement, , 1325, 72
1 Bouwtype d, Appartement, , 1350, 73
2 Bouwtype a, Appartement, , 1850, 93
3 Bouwtype c, Appartement, , 1450, 79
4 Bouwtype h, Appartement, , 1200, 60
5 Bouwtype g, Appartement, , 1450, 79
6 Bouwtype e, Appartement, , 1275, 69
View all features

Features

Algemeen
Start verkoop 2022-01-01
Inhoud vanaf 174 ㎥
Inhoud tot 269 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 60 ㎡
Woonoppervlakte tot 93 ㎡
Status Beschikbaar
Adres
Postcode 2903 ac
Plaats Capelle aan den ijssel
Bouwtypen
0 Bouwty+e f, Appartement, , 1325, 72
1 Bouwtype d, Appartement, , 1350, 73
2 Bouwtype a, Appartement, , 1850, 93
3 Bouwtype c, Appartement, , 1450, 79
4 Bouwtype h, Appartement, , 1200, 60
5 Bouwtype g, Appartement, , 1450, 79
6 Bouwtype e, Appartement, , 1275, 69

Photos

Floor plans

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek