Wilhelminaplein, Rotterdam

Huurprijs € 1 View all photos (9)

Description

Betreft:
Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor in de Wilhelminatoren aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. U heeft een geweldig uitzicht over de Maas, de Wilhelminapier, Rotterdam Centrum en Katendrecht. Voor zowel flexwerkplekken als een eigen kantoor, vanaf 15m², kunt u in de Wilhelminatoren terecht.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie goed te bereiken via de A13, A15, A16 en de A20 met de daarop aansluitende stadswegen.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Voor de deur stopt een tram en de metro bevindt zich op de hoek van de straat.

Oppervlakte:
Er zijn diverse ruimtes beschikbaar vanaf 15 m².Tevens zijn er flexplekken te huur.

Services:
De services bestaan o.a. uit:
• glasvezel;
• flexibele termijnen;
• 24 uur toegang;
• vergaderzalen;
• parkeren;
• eigen kantoor;
• restaurant;
• inclusief meubels;
• bemande receptie;
• fitnessruimte.

Huurprijs:
De huurprijzen zijn op aanvraag.

Bestemmingsregeling:
De ruimte is bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Read entire description

Features

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-02-22 11:28:46
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1
Bouwjaar 1997
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Rotterdam
Postcode 3072 de
Ligging Bedrijventerrein, Winkelgebied Stadscentrum
Woonoppervlakte 2316, 244, 4, Array, Array
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-02-22 11:28:46
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1
Bouw
Bouwjaar 1997
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3072 de
Ligging Bedrijventerrein, Winkelgebied Stadscentrum
Object details
Woonoppervlakte 2316, 244, 4, Array, Array

Photos

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek