Westvest 261, DELFT

Verkocht View all photos (34)

Description

Westvest 261, Delft

Mooi licht 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping van deze galerijflat (bouwjaar 1985). Het appartement is gesitueerd aan de Kethelstraat met ruim zicht over de Schie. Het complex ligt direct tegen het levendige, gezellige centrum aan met winkels en gezellige uitgaansgelegenheden. Het treinstation en de andere openbaarvervoersvoorzieningen bevinden zich ook letterlijk om de hoek van het complex. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar.
Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en een ruim gedeeltelijk overdekt balkon, twee slaapkamers, een ruime bergkast, een badkamer en aparte toilet.

Indeling
Begane grond
Royale centrale entree met intercom, bellen tableau, brievenbussen, trap en lift naar de verdiepingen. Buiten in de gezamenlijke tuin bevindt zich de berging van bijna 5 m2. Deze tuin wordt onderhouden door de VVE.

3e verdieping:
De entree is in de ruime lange gang. Direct na binnenkomst is aan beide zijden de toegang tot de slaapkamers. Deze zijn gesitueerd aan de galerijkant. Achter de kleine slaapkamer is een ruime bergkast en meterkast. Het aparte toilet is ook aan deze kant gesitueerd. Vanuit het toilet is er toegang tot een kast, waar de jaarlijks onderhouden Cv-ketel (Intergas, 2016) hangt. De CV ketel biedt verwarming en warmwatervoorziening.
De grote slaapkamer is aan de linkerkant van de woning en bereikbaar via een schuifdeur.
Achter de slaapkamer komt u in de geheel betegelde badkamer met douchecabine, vaste wastafel en de mogelijkheid tot plaatsing van de wasmachine. Er is een mechanische ventilatie in de badkamer.
De woonkamer is over de hele breedte van het appartement gesitueerd en biedt toegang tot het ruime gedeeltelijk overdekte balkon op het zuiden gelegen. Hiervandaan is er ruim zicht over de Schie. Ook vanuit de erker is het zicht op de Schie prachtig. Deze wand met ramen biedt een mooie lichtinval in het woongedeelte.
De open keuken met een basisinrichting bevindt zich aan de andere kant van de woonkamer.

Bijzonderheden:
De erker heeft kunststof kozijnen. Verder is de woning voorzien van houten kozijnen. De woning heeft bijna overal dubbel glas. In de twee kleine kiepraampjes in de slaapkamer zit nog enkel glas. Deze raampjes zijn voorzien van voorzethorren.
Er ligt vaste vloerbedekking in de woning. In de keuken ligt zeil en de badkamer en wc zijn voorzien van tegels.
De VVE bijdrage is € 160,48 per maand.
Voor parkeren kan een parkeervergunning aangevraagd worden.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Read entire description

Features

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-08-30 16:31:38
Status Verkocht
Bouwjaar 1985
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2032-06-22
Plaats Delft
Postcode 2611 bz
Ligging In centrum, Vrij uitzicht
Soorten warm water Cv ketel, Cv ketel
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren
Oppervlakte 79 ㎡
Inhoud 261 ㎥
Gebouwgebonden buitenruimte 6 ㎡
Externe buitenruimte 5 ㎡
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Type Geen tuin
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-08-30 16:31:38
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 1985
Energielabel A
Vervaldatum energielabel 2032-06-22
Locatie
Plaats Delft
Postcode 2611 bz
Ligging In centrum, Vrij uitzicht
Uitrusting
Soorten warm water Cv ketel, Cv ketel
Parkeer faciliteiten Betaald parkeren
Oppervlakte en ligging
Oppervlakte 79 ㎡
Inhoud 261 ㎥
Gebouwgebonden buitenruimte 6 ㎡
Externe buitenruimte 5 ㎡
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen tuin

Photos

Videos

Floor plans

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek