Posthoornstraat 422, Rotterdam

Verhuurd View all photos (25)

Description

TE HUUR: Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen in het centrum van Rotterdam met uitzicht op de Markthal. Het appartement, beschikbaar voor een periode van ca. 6 maanden, heeft alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Op minuten loop- en fietsafstand is het bruisende centrum van Rotterdam te bereiken. Verschillende horecagelegenheden, winkelstraten, scholen, musea en diverse openbaar vervoerspunten zijn op loopafstand. Centraal station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. De woning ligt vlakbij de Nieuwe Maas en heeft veel ruimte voor buitenactiviteiten in de directe omgeving. Zo is de Kralingse Plas op 15 minuten fietsafstand en het park 10 minuten fietsen.

Indeling:
Begane grond:
Bij aankomst bevindt zich de luxe gemeenschappelijke ruimte met aan de achterzijde de brievenbussen. De lift geeft toegang tot de verdiepingsvloeren.

17e verdieping:
Bij binnenkomst bevindt zich een kleine hal met aan de rechterzijde een berging/wasruimte en aan de linkerkant de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen, een zit- en eetgedeelte en een ruime mat zwarte keuken. De luxe keuken is voorzien van een kookplaat met afzuiger, mat zwarte afwerking, wasbak met kraan met ingebouwde vaatwasser. De deur in de woonkamer geeft toegang tot het balkon met geweldig uitzicht over de Markthal en het centrum. De linkerzijde van de woonkamer geeft toegang tot de slaapkamer, deze is voorzien van een boxspring bed, nachtkastjes en een groot raam met uitstekend uitzicht. Via de kleine hal is er ook toegang tot de badkamer en studeerkamer. De studeerkamer is voorzien van een kleine bank die uitgevouwen kan worden tot een bed. De badkamer is voorzien van een dubbele wasbak met spiegelkast, een ruime inloopdouche en de stenen tegels geven de douche een luxe uitstraling.

Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de koelkast met veel opbergruimtes en een luxe wijnkoeler. Ook staan naar de koelkast de wasmachine en droger gevestigd.

Bijzonderheden:
– Appartement op de 17e etage met uitzicht op de Markthal;
– Op loopafstand van het centrum van Rotterdam;
– Beschikbaar voor een periode van ca. 6 maanden.

Huurcondities:
– Huurtermijn: 6 maanden, maximaal tot 1 december 2023;
– Huuringang: vanaf 23 mei 2023;
– Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte.
– Internet/televisie en lokale belastingen zijn niet inbegrepen en dienen rechtstreeks met de leverancier/ Gemeente Rotterdam te worden verrekend.
– Waarborgsom: 1 maanden huur.

Deze informatie is door Kolpa Rental Services met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read entire description

Features

Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2023-05-22 10:27:05
Status Verhuurd
Bouwjaar 2013
Energielabel A P
Vervaldatum energielabel 2033-02-27
Plaats Rotterdam
Postcode 3011 Wd
Ligging in Centrum, Vrij Uitzicht
Soorten warm water Warmtepomp
Oppervlakte 78 ㎡
Inhoud 238 ㎥
Gebouwgebonden buitenruimte 12 ㎡
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Type Geen Tuin
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding Per Datum
Datum laatste wijziging 2023-05-22 10:27:05
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 2013
Energielabel A P
Vervaldatum energielabel 2033-02-27
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3011 Wd
Ligging in Centrum, Vrij Uitzicht
Uitrusting
Soorten warm water Warmtepomp
Oppervlakte en ligging
Oppervlakte 78 ㎡
Inhoud 238 ㎥
Gebouwgebonden buitenruimte 12 ㎡
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen Tuin

Photos

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek