Pastorielaan 2-7, Oostvoorne

huurprijs € 125 per vierkante meters per jaar View all photos (24)

Description

Wilt u ondernemen in het gezellige kustdorp van Oostvoorne? Dan is deze winkelruimte geschikt voor u!

Het complex is gelegen in het winkelcentrum van Oostvoorne met in de directe omgeving het Kruidvat, Bruna, Coöp, Albert Heijn en diverse lokale retailers en horecabedrijven. De Pastorielaan is de verbinding tussen de hoofdwinkelstraat van Oostvoorne en het Dorpsplein waar o.a. diverse speciaalzaken zijn gevestigd zoals een slijterij, bakker en traiteur. Oostvoorne valt onder de gemeente Westvoorne, gezamenlijk met Rockanje en Tinte telt de gemeente ca. 15.000 inwoners. Westvoorne verwelkomd jaarlijks tienduizenden toeristen op de diverse campings, hotels en accommodaties gelegen nabij de kust.

Opleveringsniveau
De objecten worden casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd en zijn afhankelijk van de unit deels ingericht en v.v. pantry en sanitair.

Huurprijs
€ 125,– per m2 per jaar exclusief btw en eventueel verschuldigde servicekosten.

Oppervlakte
Pastorielaan 3A totaal 157 m² VVO
Pastorielaan 4-6 totaal 305 m² VVO
Pastorielaan 5-7 totaal 221 m² VVO

Er zijn units samen te voegen waardoor een totaal oppervlak bereikt kan worden van 462 m2 VVO.

Parkeermogelijkheden
Parkeren in het centrum is gratis en biedt voldoende mogelijkheden in de directe omgeving of bij de diverse supermarkten.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afrit van de Rijksweg A15 is binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de Stationsweg is een bushalte welke een directe verbinding heeft met de nabijgelegen dorp en steden zoals Brielle en Spijkenisse.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar (flexibele huurtermijn is bespreekbaar).

Bestemming
Het object heeft de bestemming Centrum-1 waar is toegestaan detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en horecabedrijven t/m categorie 2 en sportscholen.

Servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Pastorielaan te Oostvoorne.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl

Read entire description

Features

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2022-12-02 16:12:37
Status Beschikbaar
Huurprijs € 125 Per vierkante meters per jaar
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cz
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
0 462, 462, A1
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2022-12-02 16:12:37
Status Beschikbaar
Huurprijs € 125 Per vierkante meters per jaar
Bouw
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cz
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Object details
0 462, 462, A1

Photos

Floor plans

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek