Oostmaaslaan 117a01, Rotterdam

Verkocht View all photos (43)

Description

Klussers opgelet! Ruime 3-kamer bovenwoning op werkelijk unieke locatie met fantastisch uitzicht over de meest iconische gebouwen en bruggen van Rotterdam. Deze woning is gelegen in de gewilde buurt Kralingen en heeft alle potentie om na wat liefde en aandacht weer een top woning te worden!

De Oostmaaslaan is een fantastische plek met tevens het bruisende centrum van Rotterdam en de gezellige winkelstraat Lusthofstraat op korte afstand. In en rondom de Lusthofstraat zijn verschillende speciaalzaken, boetiekjes en horecagelegenheden gevestigd. De prachtige Trompenburg tuinen en de Kralingse Plas zijn tevens zeer nabij net als voetbal stadion Excelsior en Erasmus Universiteit. Een ideale combinatie voor wie rustig en groen wil wonen, maar met alle stadse voorzieningen op korte afstand. De woning is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Openbaar vervoer (tram- en metrohaltes) en uitvalswegen waaronder A16 liggen op korte afstand.

Indeling:
Begane grond:
Gesloten portiek met gemeenschappelijke trap naar eerste verdieping.

1e Verdieping:
Voordeur, entree, gang met toegang tot toilet met fonteintje en toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken. Aan de voorzijde van de woonkamer is er vrij uitzicht over rivier de Maas. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken en is er toegang tot het balkon (noorden) met uitzicht op een binnenplaats met speeltuintje.

Eigen trap naar halve 3e verdieping aan achterzijde:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers, vaste kast, toilet en vaste trap naar het dak. De slaapkamers zijn beide gelegen aan de achterzijde van de woning. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot de serre en badkamer. De badkamer is eenvoudig en voorzien van ligbad met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1936;
– Woonoppervlakte ca. 81 m²;
– Inhoud ca. 260 m³;
– Balkon op het noorden;
– Verwarming middels gaskachel en warm water middels geiser;
– Actieve VvE, maandelijkse bijdrage ca. € 150,-;
– Na renovatie zal de gemeenschappelijke trapopgang door VvE worden opgeknapt;
– Oplevering: per direct beschikbaar.

Kolpa van der Hoek Makelaars Rotterdam is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

In de akte zullen de volgende, extra artikelen worden opgenomen: een ouderdomsclausule, verkoper is geen bewoner geweest en een toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren en heeft inzage in het meetrapport waarbij woonruimte en overige ruimte gesplitst zijn.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read entire description

Features

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-02-16 09:38:57
Status Verkocht
Bouwjaar 1936
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Dubbel Glas
Energielabel F
Vervaldatum energielabel 2032-07-09
Plaats Rotterdam
Postcode 3063 Ap
Ligging aan Rustige Weg, in Woonwijk, Vrij Uitzicht
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren, Betaald Parkeren, Parkeervergunningen
Woonoppervlakte 81 ㎡
Gebouwgebonden buitenruimte 3 ㎡
Inhoud 260 ㎥
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Type Geen Tuin
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-02-16 09:38:57
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 1936
Dak Bitumineuze Dakbedekking
Isolatievormen Dubbel Glas
Energielabel F
Vervaldatum energielabel 2032-07-09
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3063 Ap
Ligging aan Rustige Weg, in Woonwijk, Vrij Uitzicht
Uitrusting
Parkeer faciliteiten Openbaar Parkeren, Betaald Parkeren, Parkeervergunningen
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 81 ㎡
Gebouwgebonden buitenruimte 3 ㎡
Inhoud 260 ㎥
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen Tuin

Photos

Videos

Floor plans

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek