Jan van Galenstraat 88, Schiedam

€ 1.550 per month View all photos (16)

Description

Voor de verhuur bieden wij een kantoorruimte van twee verdiepingen aan op de Jan van Galenstraat 88 te Schiedam. Het totale vloeroppervlakte is ca. 150 m², verdeeld over een begane grond en de 1e verdieping. Het kantoorpand ligt op de hoek van de straat, is centraal gelegen op bedrijvenpark “Vijfsluizen” is uitstekend bereikbaar vanaf het Beneluxplein “de A4” (alle richtingen). Voor het personeel zijn er 3 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Indeling begane grond:
U treedt het kantoor binnen door middel van de entree/hal welke beschikt over een vloer bedekt met vloerbedekking. De vloer in het kantoor op de begane grond is voorzien van een nette donkere pvc-vloer. Het kantoor van in totaal ca. 150 m² bevat een op beide etages een volledig betegeld toilet inclusief een hand-wasbakje en een hangend closet. De ramen van het kantoor zijn te openen om zo wat frisse lucht toe te laten. In het midden van de kantoorruimte op begane grond is er een wandunit airconditioning aanwezig.

Daarnaast is de CV-ketel aangesloten op diverse radiatoren.

1e verdieping:
De hardhouten trap zorgt voor een nette verbinding met de 1e verdieping. De vloer op de 1e verdieping is voorzien van kantoortapijt. De verdieping is tevens voorzien van een geheel betegeld hangend closet en een nette pantry. Het gehele kantoor is voorzien van een systeemplafond met geintegreerde armaturen en een aircounit verwerkt in het systeemplafond. Daarnaast zijn ook begane grond en verdieping voorzien van glad afgewerkte wanden met wandkabelgoten. De CV-ketel is netjes weggewerkt in de bergkast.
Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 150 m² en is als volgt verdeeld:
– begane grond: 75 m² kantoorruimte
– eerste verdieping: 75m² kantoorruimte

Servicekosten:
€ 55,- per maand excl. BTW:
– Onderhoud brandblusmiddelen
– Onderhoud CV-installatie
– Onderhoud airco-installaties
– Administratiekosten

Huurprijs:
€1.550,- per maand exclusief btw en servicekosten.

Aanvaarding:
In overlegoverleg

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Bestemming:
Artikel 4 Bedrijventerrein
4.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
kennen die niet hoger is dan categorie 3.2 als bedoeld in de als bijlage 1 opgenomen Staat van milieubelastende activiteiten, ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’;

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
5+5 jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Jan van Galenstraat 88 te Rotterdam.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl

Read entire description

Features

Acceptance In overleg
Rental price € 1.550 per maand
Rent specification BTW Belast: Ja
Servicekosten 55.0 per maand
Plot area 198 m2
View all features

Features

Acceptance In overleg
Rental price € 1.550 per maand
Rent specification BTW Belast: Ja
Servicekosten 55.0 per maand
Plot area 198 m2

Photos

Floor plans

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek