Claes de Vrieselaan 21b, Rotterdam

Verhuurd View all photos (17)

Description

TE HUUR: Deze prachtige en ruime gestoffeerde woning kenmerkt zich door een warme sfeer met behoud van authentieke details, hoge plafonds en een ruime tuin op het westen. De woning heeft beschikking tot 178 m2 aan woonruimte en een tuin van ca. 48 m2 gelegen op het Westen.

De woning staat aan de statige Claes de Vrieselaan, op ideale locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van onder andere de Nieuwe Binnenweg en het groene Heemraadspark. De woning is verder gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13 en A20) en het openbaar vervoer (metrohalte Coolhaven om de hoek, trams en het Centraal Station Rotterdam). Tot slot is het stadscentrum zeer makkelijk en snel te bereiken. Kortom, een ideale combinatie!

Indeling
Begane grond:
Statige entree met authentieke glas-in-lood details en originele plafondversiering. De afgesloten entree met trap geeft toegang tot de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet en trapopgang naar de 1e verdieping.

De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het lager liggende etage niveau een leuk uitzicht op de straat. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, zoals: een vaatwasser, afzuigkap, koel-vriescombinatie en een prachtig 5-pitsgasfornuis met oven.

De woonkamer aan de achterzijde bestaat uit twee ruimtes die worden gescheiden door een vaste wand. Een ideale plek voor de thuiswerkers om jezelf terug te trekken op een rustige plek, maar nog steeds in verbinding staat met de woonkamer. Vanuit de woonkamer is toegang tot de ruime tuin. Een fijne plek om zelf te ontspannen en voor de kinderen om te spelen!

1e verdieping
Overloop met vide en toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet met fonteintje. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, inloopdouche en een kast met opstelplaats voor de wasmachine en droger. De slaapkamer aan de voorzijde heeft prachtige glas-in-lood details en vanuit de hal is de indrukkende entree vanaf boven zichtbaar.

Bijzonderheden:
– Gestoffeerde oplevering;
– Achtertuin gelegen op het westen;
– Gelegen vlakbij het centrum van Rotterdam;

Huurcondities:
– Huurtermijn: minimaal een jaar;
– Huuringang: in overleg;
– Huurprijsherziening: de huurprijs zal jaarlijks met een door het Centraal bureau voor de statistiek (CBS) vastgesteld percentage worden verhoogd, volgens het gestelde in de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte;
– De kosten van gas, water en elektriciteitsverbruik, tv/ internet e.d. zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen rechtstreeks met het Nutsbedrijf/ leverancier te worden verrekend.
– Waarborgsom: minimaal 1 maand.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Rental Services met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read entire description

Features

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-07-24 16:27:45
Status Verhuurd
Bouwjaar 1905
Energielabel B
Vervaldatum energielabel 2033-04-19
Plaats Rotterdam
Postcode 3021 Jb
Soorten warm water Cv Ketel, Cv Ketel
Woonoppervlakte 178 ㎡
Inhoud 534 ㎥
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Type Achtertuin
View all features

Features

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-07-24 16:27:45
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 1905
Energielabel B
Vervaldatum energielabel 2033-04-19
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3021 Jb
Uitrusting
Soorten warm water Cv Ketel, Cv Ketel
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 178 ㎡
Inhoud 534 ㎥
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Tuin
Type Achtertuin

Photos

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek