Aronskelkstraat 44, ROTTERDAM

Vraagprijs € 360.000 k.k. View all photos (23)

Description

Heerlijk volledig gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met zonnig balkon. De woning heeft een nette en complete keuken, 3 fijne slaapkamers en een mooie laminaatvloer over de hele woning. Kortom een fijne instapklare woning! De woning is gelegen in een zeer kindvriendelijke wijk Rotterdam-Schiebroek, veel speeltuintjes in de buurt. Grote diversiteit aan winkels binnen handbereik. Kortom een woning waar u alle kanten mee uit kunt.

Kenmerkend aan de wijk Schiebroek is zijn rustige groene ligging. De wijk wordt omringt door verschillende parken waaronder het Wilgenplaspark welke voorzien is van verschillende wandelpaden, een speeltuin en een tennisclub. Tevens bevinden zich op korte afstand het Schiebroeksepark en Plaswijckpark. De ligging van de woning is nabij gezellige winkelstraat Peppelweg met een grote diversiteit aan leuke winkels, eetgelegenheden en delicatessenzaken ook wordt er elke vrijdag markt gehouden. In de directe omgeving bevinden zich verschillende (basis) scholen, kinderopvang, sportverenigingen, openbaar vervoer (zowel tram- als busverbinding en RandstadRail) en uitvalswegen A13 en A20.

Indeling
Begane grond:
Algemeen entree met bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de algemene entree toegang tot het gesloten entree met de liften en trappen naar de verdiepingen. Hal met toegang tot lift en garage.

1e verdieping
Entree ca. 2,12 x 1,75m via hal met meterkast en inbouwkasten. Hal met toegang tot de overige vertrekken zoals open keuken van ca. 3,44 x 3,02m een moderne keuken met: keukenblok, mechanische afzuigsysteem, fornuis, vaatwasser, oven, magnetron, vriezer en koelkast.
Apart toilet.
Woonkamer ca. 5,87 x 5,21m met toegang tot het woningbreed balkon van ca. 3,70 x 2,37m.

2e verdieping
Trap naar beneden met een overloop, badkamer ca. 3,01 x 1,77 m met douchehoek, toilet, wastafel en ruimte voor de wasmachine-opstelling.
Respectievelijke 3 ruime slaapkamers: Slaapkamer 1 die aan de voorkant gelegen is ca. 4,21 x 3,46m met ingebouwde kasten. Slaapkamer 2 die aan de kant is van de binnenplaats is ca. 4,36 x 2,76m. Slaapkamer 3 zit ook aan de kant van de binnenplaats die is ca. 4,36 x 240m. Bovendien is er een ruime berging.

Berging in souterrain

Parkeerplaats in de kelder, met parkeerplaats 95.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom;
– Bouwjaar 2008;
– Woonoppervlakte ca. 105m²;
– Verwarming en warm water middels C.V;
– Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse bijdrage woning € 151,85, berging €4,25 en parkeerplaats € 24,77.

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
– Zelfbewoningsplicht;
– Verkoper geen bewoner geweest;
– Er is een projectnotaris aangesteld in verband met volmachten;
– Woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering: per direct

Kolpa van der Hoek Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Read entire description

Features

Acceptance In overleg
Purchase price Vraagprijs 360.000 k.k.
Living area 105 m2
Number of rooms 4 kamers
View all features

Features

Acceptance In overleg
Purchase price Vraagprijs 360.000 k.k.
Living area 105 m2
Number of rooms 4 kamers

Photos

Documents

BrochureDownload

Selling your own house?

You are looking for the best way from “For Sale” to “Sold”. We advise you from start to signature. And offer a clear vision of the asking price, sales strategy and bids. This means that we completely unburden you; in communication, price negotiation, the last details, and ending with a good purchase contract. We are experienced in all these aspects, we know pitfalls and we always see possibilities. You enjoy the added value of an authentic, committed and active broker.

Sell your home at Kolpa van der Hoek

Buying your own home?

Thanks to our years of experience, we know all streets and neighborhoods. We can therefore give you good advice when looking for a unique home, within your housing needs and housing budget. We assess homes found together on all relevant criteria. As a purchase broker, we have direct lines with fellow brokers, and of course we know what to look out for. With us at your side, we realize the most beautiful housing wishes together.

Meet Kolpa van der Hoek